Üyelik İşlemleri

Kategoriler

Bebeklerin Güzelliği Objektif Çatlatıyordu!

Bebeklerin Güzelliği Objektif Çatlatıyordu! Portre Fotoğrafçısı Gül Deriş Bayram Baby Show İstanbul etkinliği bünyesinde kurulan Baby Show Stüdyo’da bir gün içinde birbirinden güzel 53 bebeği fotoğrafladı.

Portre Fotoğrafçısı Gül Deriş Bayram, Baby Show İstanbul etkinliği bünyesinde kurulan Baby Show Stüdyo’da profesyonel portre fotoğrafçılığı standartlarına uygun olarak tam 53 bebeği fotoğrafladı.  Hilton Convention Center’da düzenlenen “Prima Premium Care ile Babyshow İstanbul” etkinliğinde kurulan Baby Show Stüdyo’ya annelerin ilgilisi büyük oldu ve Gül Deriş Bayram tarafından bebeklerinin fotoğraflarının çekilmesini isteyen bebekleriyle beraber uzun süre sıra beklediler.

Tüm gün süren çekimlerde Gül Deriş Bayram bebeklerle tek tek ilgilenerek en doğal ve en rahat şekilde poz vermelerini sağladı. Gül Deriş Bayram “Gün boyunca birbirinden tatlı bebekler çektim. Normalde bu sayıda çekimin sonunda yorgunluktan bitap düşmem gerekirken onların doğallığı ve enerjisiyle ben de yeniden enerjiyle doldum. Bebek portreleri çekmek işimin en keyifli kısmı” dedi. Portre fotoğrafçılığının kişilerin tarihine not düşmek için önemli bir araç olduğuna değinen Bayram, “Ne yazık ki Türkiye’de portre fotoğrafçılığı dünyada olduğu kadar popüler bir dal değil ve bu alanda uzmanlaşmış yeterince fotoğraf profesyoneli yok.
 
Uzmanlaşma olmadığında ise ortaya çıkan sonuçlar insanları tatmin etmiyor. Portre fotoğrafçılığının hakkıyla yapılması, hem aile albümlerinde, hem kurumsal dokümanlarda yer alan fotoğrafların daha etkileyici olmasını sağlayacaktır” diye konuştu. Bayram, Baby Show İstanbul etkinliğinde fotoğrafladığı bebeklerin etkinlik sırasında çekilen fotoğrafların albümlerinde en ayrıcalıklı pozlar olacağını söyledi.
 
 

  • Suan 3,3/5 Ortalama.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

3,3/5 (Toplam 59 oy.)



Digge Ekle Delicio.us a Ekle Technoratiye Ekle Facebooka Ekle Google Readera Ekle
Bu Sayfayı Yazdır. Sevdiğim Konulara Ekle Yorumların geri beslemesi. Arkadaşına Gönder.


Ana Sayfaya Dön

Yorumlar Sende Yaz

Yorum Bulunamadı. İlk Yorum yazan siz olmak için tıklayın.






 
 


  • Üye Girişi

 
 
   
Kapat Taşi
Bu bölüm hazırlanıyor.
Kapat Taşi
  • Üye Girişi