Üyelik İşlemleri

Kategoriler

VOG Çorapları Başkadır

VOG Çorapları Başkadır Vog Çorap Desenli, Rengarenk Ve Baskılı Çorap Çeşitleri İle Miniklerin 23 Nisan’ına Neşe Katıyor!

Geçmişten bugüne çorapta şıklığın simgesi olan VOG, 2010 baharı için özel olarak hazırladığı Çocuk Koleksiyonu ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na da renk katıyor. Minik ayaklar VOG’ un özel çocuk koleksiyonunda yer alan birbirinden şık ve eğlenceli çorap çeşitleri ile çifte bayram yaşamanın keyfine varacak.

2010 ilkbahar/yaz çocuk koleksiyonunda baskılı, çiçekli, kalpli çoraplar ve taytlara yer veren VOG Çorapları şıklıkta iddiasını sürdürmeye devam ediyor. Bahar aylarının tüm neşeli renklerinden oluşan bu özel seri, tomurcuklanan bahar çiçeklerinden etkilenerek tasarlanan zarif danteller, pastel renkler ve sevimli baskılı modellerden oluşuyor.
 
2010 VOG Çocuk Bahar Koleksiyonu’nun dikkat çeken parçaları arasında rahat ve şık taytlar yer alıyor. Miniklerin 23 Nisan neşesine koleksiyonundaki birbirinden renkli ve şık çoraplarla ortak olacak VOG, bu sene de bayram şıklığını miniklerin ayağına getiriyor. Minik ayaklar kendileri için özel olarak tasarlanan VOG çocuk koleksiyonu serisi ile şık ve neşeli bir 23 Nisan yaşamanın keyfine varacak.
 
Türkiye’nin ilk kadın çorap markası VOG; fiyonklu, desenli, dantelli, ekose ve fileli modelleriyle yaklaşık 50 senedir kadın çorap pazarının en önemli markalarından biri olmayı sürdürüyor. Kurulduğu günden bugüne naylon çorapta kaliteyi, rahatlığı, sağlamlığı ve şıklığı temsil eden VOG, bu ilkbaharda sezonun vazgeçilmez aksesuarlarından biri olacak. Güzelliğine düşkün tüm anne ve çocukları VOG çoraplarını Boyner, Çetinkaya, Migros,Carrefour, Tansaş ve Metro Mağazalarında bulabilirler.
 
 
 

  • Suan 3,1/5 Ortalama.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

3,1/5 (Toplam 65 oy.)



Digge Ekle Delicio.us a Ekle Technoratiye Ekle Facebooka Ekle Google Readera Ekle
Bu Sayfayı Yazdır. Sevdiğim Konulara Ekle Yorumların geri beslemesi. Arkadaşına Gönder.


Ana Sayfaya Dön

Yorumlar Sende Yaz

Yorum Bulunamadı. İlk Yorum yazan siz olmak için tıklayın.






 
 


  • Üye Girişi

 
 
   
Kapat Taşi
Bu bölüm hazırlanıyor.
Kapat Taşi
  • Üye Girişi