Üyelik İşlemleri

Kategoriler

Çocukların Yeni Eğlencesi Tipeez/ HÜPERAKTİF Park!

Çocukların Yeni Eğlencesi Tipeez/ HÜPERAKTİF Park! HÜPERAKTİF parkı keşfeden çocuklar, internette güvenle eğleniyor!

Çocuklarınızın internetteki buluşma yeri Tipeez, HÜPERAKTİF park ile artık daha eğlenceli. HÜPERAKTİF parkta yeni oyunlar, arkadaşlıklar ve eğlenceli yarışmalar çocukları bekliyor. HÜPERAKTİF park, çocukların hem güzel vakit geçirmelerini sağlıyor, hem de sağlıklı beslenme ve eğlenceyi çocuklara ulaştıran Hüptrik ile bir araya getiriyor.

Sütaş’ın meyveli yoğurdu Hüptrik şimdi tüm çocukları, Tipeez’deki HÜPERAKTİF parkta daha fazla eğlenceye davet ediyor. Çocukların sosyal paylaşım sitesi Tipeez’de açılan HÜPERAKTİF park şimdiden sitenin en popüler buluşma noktası haline geldi.

Çocuklar, HÜPERAKTİF parkta daha fazla eğlence ve arkadaşlık sizi bekliyor

HÜPERAKTİF park çocukların Hüptrik’le ve kimi zaman kay kay yapan, kimi zaman yoyo oynayan veya scooter’e binen İnek kahramanı ile tanışabilecekleri bir alan. Çocuklar bu alanda oynuyor, eğleniyor, dans ediyor, sosyalleşiyor. 

Sütaş, HÜPERAKTİF park ile bir milyondan fazla çocuğun güvenle buluştuğu Tipeez’de eğlenceli yarışmalarla daha fazla oyun, heyecan, eğlence ve sosyalleşme fırsatı sunuyor. 

Hüptrik paketlerindeki eğlenceyi keşfet

Türkiye’nin ilk ve tek tüp şeklindeki eğlenceli meyveli yoğurdu Sütaş Hüptrik, kolayca taşınabilen pratik ambalajı ve “hüptürülerek” yenebilmesi sayesinde çocuklara her an her yerde sağlıklı beslenme ile eğlenceyi birarada sunuyor. Çilek sevenler için “Çılgın Çilekler”, muz sevenler için “Matrak Muzlar” çocukları Hüptrik dünyasında buluşturuyor. 

 
 
 

  • Suan 2,9/5 Ortalama.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

2,9/5 (Toplam 48 oy.)



Digge Ekle Delicio.us a Ekle Technoratiye Ekle Facebooka Ekle Google Readera Ekle
Bu Sayfayı Yazdır. Sevdiğim Konulara Ekle Yorumların geri beslemesi. Arkadaşına Gönder.


Ana Sayfaya Dön

Yorumlar Sende Yaz

Yorum Bulunamadı. İlk Yorum yazan siz olmak için tıklayın.






 
 


  • Üye Girişi

 
 
   
Kapat Taşi
Bu bölüm hazırlanıyor.
Kapat Taşi
  • Üye Girişi