Üyelik İşlemleri

Kategoriler

Bosch Çevre Kulübü Şenliklerle Açıldı!

Bosch Çevre Kulübü Şenliklerle Açıldı! Bosch’un çevre dostu web sitesi minikleri hem eğlenceye hem öğrenmeye davet ediyor…

Gerek doğa dostu teknolojileri gerekse çevre ve eğitüm odaklı sosyal sorumluluk çalışmaları ile doğal kaynaklarımızı koruyan ve sürdürülebilir bir yaşamı destekleyen Bosch ev aletleri’nin çevre bilincine sahip nesiller yetiştirilmesine daha çok katkı sağlamak için hazırladığı Bosch Çevre Kulübü web sitesi, 25 Haziran’da çok özel bir şenlik ile açıldı. 4-7 yaş grubu çocuklara özel Minikler Kategorisi ile yayın hayatına merhaba diyen Bosch Çevre Kulübü sitesinin açılış şenliğinde yüzlerce çocuk, aileleri ile birlikte keyifli ve süprizli aktivitelerle katıldı, eğlenceyi doyasıya yaşadı.
 

Yaşam için teknoloji sloganıyla sadece günlük yaşamımızı değil, geleceğimizi de iyileştiren teknolojiler sunan Bosch ev aletleri, geleceğe karşı sorumluluğunun bilinci ve doğa dostu nesiller yetiştiirlimesine katkıda bulunmak hedefile yepyeni bir platform kurdu. www.bosch-cevrekulubu.com yayın hayatına, 4-7 yaş grubundaki çocukların, çevre ile ilgili temel bilgileri eğlencel bir şekilde öğrenmesini amaçlayan Minikler Kategorisi işe merhaba dedi. Sitenin açılışı için 25 Haziran C.tesi günü 14.00-18.00 saatleri arasında, Bosch Ev Aletleri Pazarlama Müdürü Neylan Süer’in ev sahipliği, Kemer Golf & Country Club’de, hem çocuklar hem de yetişkinlere özel pek çok keyifli ve süprizli aktivetilerle dolu bir şenlik düzenlendi. Tüm katılımcılar, eğlencenin yanı sıra şenlik alanine kurulan internet sitesi tanıtım standı’ndaki bilgisayarlar aracılığıyla www.bosch-cevrekulubu.com’u ziyaret ederek, yakından tanıma fırsatı buldu.

 
 
 
 

  • Suan 3,1/5 Ortalama.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

3,1/5 (Toplam 35 oy.)



Digge Ekle Delicio.us a Ekle Technoratiye Ekle Facebooka Ekle Google Readera Ekle
Bu Sayfayı Yazdır. Sevdiğim Konulara Ekle Yorumların geri beslemesi. Arkadaşına Gönder.


Ana Sayfaya Dön

Yorumlar Sende Yaz

Yorum Bulunamadı. İlk Yorum yazan siz olmak için tıklayın.






 
 


  • Üye Girişi

 
 
   
Kapat Taşi
Bu bölüm hazırlanıyor.
Kapat Taşi
  • Üye Girişi