Üyelik İşlemleri

Kategoriler

2011 İlkbahar/Yaz Adidas Disney Kids Koleksiyonu

2011 İlkbahar/Yaz Adidas Disney Kids Koleksiyonu Yine rengarenk…

Adidas Disney Kids Koleksiyonu ile çocuklar, bir kez daha çok sevdikleri Disney karakterlerini birbirinden sevimli kıyafetler ile üzerlerinde taşıyacaklar.

 

Adidas ve Disney, en güzel çocuk koleksiyonunu üretmek için yeni sezonda yine güçlü bir işbirliği yaptı. Her iki markanın kalite, yenilikçilik ve özgün tasarım gibi ortak değerleri çocukların şıklığı için bir araya getirildi. adidas kalitesiyle üretilen 2011 İlkbahar/Yaz adidas Disney Kids Koleksiyonu, Disney’in sevilen karakterlerinin hikayelerinden ve dostluklarından esinleniyor.

 

Koleksiyondaki ayakkabılarda şeffaf dış taban ve tüm modellerde Winnie the Pooh, Piglet, Tigger, Minnie ve Mickey Mouse, Tinkerbell gibi Disney karakterlerinin birbirinden eğlenceli uygulamaları bulunuyor. Tüm ayakkabılarda çok renkli cırt cırtlar, karakterlere özel baskılar dikkat çekiyor. Özellikle ayakkabıların yan kısmındaki baskılar, çizgi karakterleri daha fazla vurguluyor. Ayakkabılarda kullanılan renkler arasında; canlı Piglet pembesi, göz alıcı mavi, canlı kırmızı ve yeşil göze çarpıyor.

 

Tekstil ürünlerinde; kızlar için Piglet baskılı modellerde canlı pembe tonları, erkekler için Winnie the Pooh karakterinin mavi tonları bulunuyor. Tekstil ürünlerini, uyumlu renklerdeki kız ve erkek çantalarının yanı sıra ayakkabılar tamamlıyor. Winnie the Pooh ve arkadaşları, Mickey ve Minnie Mouse, Tinkerbell gibi pek çok Disney karakterinin renklendirdiği, ayakkabı ve tekstil ürünlerinden oluşan 2011 İlkbahar/Yaz adidas Disney Kids Koleksiyonu, Şubat ayından itibaren tüm adidas mağazalarında Disney hayranı çocukların ve ailelerinin beğenisine sunuluyor.

 

 

 

  • Suan 3,2/5 Ortalama.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

3,2/5 (Toplam 39 oy.)



Digge Ekle Delicio.us a Ekle Technoratiye Ekle Facebooka Ekle Google Readera Ekle
Bu Sayfayı Yazdır. Sevdiğim Konulara Ekle Yorumların geri beslemesi. Arkadaşına Gönder.


Ana Sayfaya Dön

Yorumlar Sende Yaz

Yorum Bulunamadı. İlk Yorum yazan siz olmak için tıklayın.






 
 


  • Üye Girişi

 
 
   
Kapat Taşi
Bu bölüm hazırlanıyor.
Kapat Taşi
  • Üye Girişi