Üyelik İşlemleri

Kategoriler

Next Accessory Ile Cıvıl Cıvıl Bir Yaz

Next Accessory Ile Cıvıl Cıvıl Bir Yaz Next Accessory 2012 İlkbahar Yaz Koleksiyonu ile, hayalleriniz gerçek olsun!

Next Accessory 2012 İlkbahar Yaz Koleksiyonu; rengarenk, enerji dolu ve eğlenceli aksesuarları ile sezona hızlı bir giriş yapıyor. Trendleri yakından takip eden Next Accessory, gardıroplarınızı keyifli detaylar ile süslerken, İlkbahar/Yaz’ın çarpıcı renk ve desenlerini hayatınızın her anına taşıyor.
 
Next Accessory 2012 İlkbahar Yaz Koleksiyonu’nda; çiçek ve puantiye desenleri ile, turuncu, sarı, mor, mint, mercan kırmızısı, pembe ve mavi tonları dikkat çekiyor. Saç aksesuarlarından bijuteriye, çanta ve ayakkabıdan, pareoya uzanan geniş ürün yelpazesinde kadın, genç kız ve çocuklar için pek çok seçenek yer alıyor.
 
Next Accessory, yeni koleksiyonu ile kendinizi adeta masallar aleminde hissettiriyor. İngiliz tarzının yumuşacık çiçek desenleri, günlük kullanabileceğiniz çanta, makyaj çantası ve saç aksesuarlarında öne çıkıyor. Parlak renklerin sıklıkla kullanıldığı koleksiyonda, yaz aylarında plaj şıklığınızı tamamlayan renkli ve büyük çantalar şeffaf tasarımları ile içinizi ısıtırken, çiçekli plaj terlikleri de enerji dolu modelleri ile öne çıkıyor.. Günlük hayatta renkli aksesuarlar kullanmayı sevenlerdenseniz, yarı değerli taşlarla tasarlanan küpe, kolye ve bilezikler tam size göre! Tatlı minikleri de unutmayan Next Accessory’de, yürüme çorapları, renkli babetler, minik trendsetterlar için sevimli çantalar, saç aksesuarları, yüzük, kolye ve bilezikler de yer alıyor.
 
Gece özel bir davete katılırken tercih edeceğiniz portföy çantalar ise, altın, siyah ve gümüş renkleri ve farklı formlarıyla şıklığınızı bütünlüyor. Ayrıca taşlı küpe, yüzük, bileklik ve kolyeler de göz alıcı tamamlayıcılar olarak öne çıkıyor.
 
Next Accessory’de, kaliteli, trendy ve içinizi ısıtacak tüm aksesuarlar sizleri bekliyor.
 

  • Suan 3,6/5 Ortalama.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

3,6/5 (Toplam 25 oy.)



Digge Ekle Delicio.us a Ekle Technoratiye Ekle Facebooka Ekle Google Readera Ekle
Bu Sayfayı Yazdır. Sevdiğim Konulara Ekle Yorumların geri beslemesi. Arkadaşına Gönder.


Ana Sayfaya Dön

Yorumlar Sende Yaz

Yorum Bulunamadı. İlk Yorum yazan siz olmak için tıklayın.






 
 


  • Üye Girişi

 
 
   
Kapat Taşi
Bu bölüm hazırlanıyor.
Kapat Taşi
  • Üye Girişi