Üyelik İşlemleri

Kategoriler

Alerjiye Yakalanmayın Alerjiyi Yakalayın!

Alerjiye Yakalanmayın Alerjiyi Yakalayın! Çocukların bakteri yakalama oyunu oynadığı, anne-babaların “yüzyılın hastalığı” olan alerji hakkında bilgilendirildikleri etkinlikler tüm hızıyla sürüyor.

Hotpoint-Ariston, Türkiye’de her beş çocuktan birinin alerjik hastalığı bulunmasından yola çıkarak ürettiği anti-alerji programına sahip yeni nesil çamaşır makinelerini, AVM’lerde düzenlediği renkli etkinliklerle tanıtmaya devam ediyor.

"ALERJENİ YAKALAYALIM!"

Forum İstanbul’da kurulan, gerçek eşyalar kullanılarak oluşturulan ev biçimindeki platformun odalarında  "alerjen yakalama" oyunu oynayan çocuklar alerji konusunda bilinçlendirilirken, en çok alerjeni toplayan çocuklara oyuncaklar hediye ediliyor. Çocuklar, oyunda yakaladıkları "alerjenler"den ise anti-alerji programına sahip Hotpoint-Ariston'un yeni nesil çamaşır makinesine atarak kurtuluyor.

Tüketiciye yönelik çözümlerin iddialı markası Hotpoint-Ariston, yüzyılın hastalığı alerjiye çözüm olarak ürettiği, anti-alerji programına sahip yeni nesil çamaşır makinelerini İstanbul’daki AVM’lerde düzenlediği etkinliklerle tanıtmaya devam ediyor. Hotpoint-Ariston "Anti-Alerji" temalı etkinliklerini 7-8 Ocak’ta Forum İstanbul’da sürdürüyor. Haftasonu boyunca süren etkinlikler çerçevesinde çocuklar, oyunlarla alerji konusunda bilinçlendirilirken, 08 Ocak Pazar günü Çocuk Alerji Uzmanı Prof. Dr. Yonca Nuhoğlu anne-babalara yönelik "Alerjik Hastalıklar ve Korunma Yöntemleri" konulu bir söyleşi yapacak.

ANTİ-ALERJİ PROGRAMINA SAHİP İLK ÇAMAŞIR MAKİNESİ

Her beş çocuktan birinin alerjik hastalığı bulunmasından yola çıkılarak üretilen Hotpoint-Ariston markalı yeni nesil çamaşır makinelerinin Ar-Ge çalışmaları ve üretim faaliyetleri için toplam 21 milyon Avro yatırım yapıldı. Anti-alerji programına sahip ilk çamaşır makinesi olma özelliği taşıyan seri, “yıkama verimliliği”, “anti-alerji”, “fonksiyonel dizayn”, “ileri eco-tech” ve “çevreye duyarlı performans” özellikleriyle öne çıkıyor.

 

  • Suan 2,6/5 Ortalama.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

2,6/5 (Toplam 37 oy.)



Digge Ekle Delicio.us a Ekle Technoratiye Ekle Facebooka Ekle Google Readera Ekle
Bu Sayfayı Yazdır. Sevdiğim Konulara Ekle Yorumların geri beslemesi. Arkadaşına Gönder.


Ana Sayfaya Dön

Yorumlar Sende Yaz

Yorum Bulunamadı. İlk Yorum yazan siz olmak için tıklayın.






 
 


  • Üye Girişi

 
 
   
Kapat Taşi
Bu bölüm hazırlanıyor.
Kapat Taşi
  • Üye Girişi