Üyelik İşlemleri

Kategoriler

Lc Waikiki’den Hamilelere Özel Koleksiyon

Lc Waikiki’den Hamilelere Özel Koleksiyon Türkiye’nin hazır giyimde lider markası LC Waikiki hamile bayanları sonbaharın en son trendleriyle buluşturuyor.

 
LC Waikiki Hamile Koleksiyonu hem modern hem de uygun fiyatlı seçenekleriyle hamile bayanların beğenisine sunuluyor.

LC Waikiki 2011 Sonbahar-Kış Hamile Koleksiyonu üç ayrı teması ile anne adaylarına gece ve gündüz daima şık olma olanağı sunuyor. Anne duygusallığını romantik renk, baskı ve hoş detaylarda birleştiren LADYLIKE teması, anne adaylarının vazgeçilmezi oluyor. Stil sahibi şehirli anne adaylarının vazgeçilmez teması olan FOLKMIX, rahatlığın yanısıra geleneksel giyim tarzını ve bordo, bej, kahve, kiremit renk kombinlerini içinde barındırıyor. GEEK CHICK teması günümüz şıklığını yansıtan, trendi takip eden genç, çalışan, aktif, rahat giyinmeyi seven modern anne adaylarının vazgeçilmez stili oluyor. LC Waikiki Hamile Koleksiyonu her yaş grubuna hem kaliteli hem de uygun fiyatlı ürünler sunuyor.

Çizgili örmeler , ekoseler, pantolonlar hamile bayanlara özel…

LC Waikiki Hamile Koleksiyonu, kaliteli ve uygun fiyat seçenekli ürünleriyle modayı da takip ediyor. Hamile bayanların en çok tercih ettiği ürünler arasında LC Waikiki’nin esprili ve romantik bebek baskılı kıyafetler dikkat çekiyor. Deri detayları, dokuma ve kadife salopetler, dantel ve kadife fiyonk detayları hamile bayanların tercihi oluyor. LC Waikiki Hamile Koleksiyonu’nda açık ve orta yıkamalı kotlar farklı öne çıkıyor. Prenses kollar, inci ve apolet kol detayları LC Waikiki Hamile Koleksiyonu’nda gündüz ve gece şıklığını içinde barındırıyor. Modayı takip ederek farklı desen ve baskılarda seçenekler sunan Hamile Koleksiyonu, modaya uygun form ve desenleriyle dikkat çekiyor.

 
 
 

  • Suan 3/5 Ortalama.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

3/5 (Toplam 32 oy.)



Digge Ekle Delicio.us a Ekle Technoratiye Ekle Facebooka Ekle Google Readera Ekle
Bu Sayfayı Yazdır. Sevdiğim Konulara Ekle Yorumların geri beslemesi. Arkadaşına Gönder.


Ana Sayfaya Dön

Yorumlar Sende Yaz

Yorum Bulunamadı. İlk Yorum yazan siz olmak için tıklayın.






 
 


  • Üye Girişi

 
 
   
Kapat Taşi
Bu bölüm hazırlanıyor.
Kapat Taşi
  • Üye Girişi