Üyelik İşlemleri

Kategoriler

Hamileler İçin Meditasyon Dersi

Hamileler İçin Meditasyon Dersi Türkiye’de ilk kez Anael Aile Merkezi’nde…

Aileler için en güncel ve doğru bilgileri deneyimleriyle harmanlayan uzman ekibiyle hizmet veren Anael Aile Merkezi, Türkiye’de ilk kez hamileler için meditasyon dersi sunuyor. Hamilelik sürecinde anne adayının stresten uzak kalmasına, mutlu bir hamilelik geçirebilmesine yardımcı olan meditasyon, bebeğin gelişimine de destek oluyor. Türkiye’de ilk kez Anael Aile Merkezi’nde uygulanan Hamileler İçin Meditasyon dersi her hafta çarşamba günleri 12:30 - 13:30 saatleri arasında yapılıyor.
 
Sunduğu birçok yenilikçi eğitimle sektörde öncü bir rol üstlenen Anael Aile Merkezi, Türkiye’de ilk kez hamileler için meditasyon dersi sunuyor. Hamilelik sürecinde anne adayının meditasyon yapması stresten uzak kalmasına ve mutlu bir hamilelik geçirebilmesine yardımcı oluyor, bunun beraberinde meditasyonun fizyolojik etkilerinden de bebek faydalanabiliyor. Bu ders her hafta çarşamba günleri saat 12:30 - 13:30 saatleri arasında Etiler’de bulunan Anael Aile Merkezi’nde yapılıyor.
 
Anael Aile Merkezi Kurucu Ortağı ve Yöneticisi, Psikolog-Pedagog Iris Steinfeld, hamileler için meditasyonla ilgili olarak şu bilgileri verdi: “Meditasyon halindeki huzur, derin rahatlama, sakinlik ve neşe, hormonları etkiliyor ve bu hormonlar bebeğin gelişimine destek oluyor. Meditasyon, olumlu-iyi hormonları yükseltmeye yardımcı oluyor. Adrenalin ve kortizol azalıyor, melatonin hormonu (immün sistemi, iyi ruh hali ve uyku düzenini destekleyen) yükseliyor. Endorfin hormonu yükseliyor, bu hormon verdiği mutluluk hissinin beraberinde aynı zamanda ağrıları azalttığı için doğum ağrılarının azalmasına destek oluyor. Negatif duygulardan arındırarak postpartum depresyonuna girilmesini engellemeye yardımcı oluyor, süt üretimini artırmaya destek oluyor. Meditasyonla üretimi artan bir diğer hormon ise DHEA hormonu. Kemik, kas, tansiyon, visualizasyon ve duymayı sağlayan hormon olan DHEA, beyin kimyasını etkileyerek gelişimi destekliyor. Nefese odaklanarak, visualizasyon ve derin rahatlama teknikleriyle anne ve bebekler kendilerini daha huzurlu hissediyorlar. Bebeğinizle bağlantı kurmak, stres ve korkudan arınmaya yardımcı olmak için meditasyon büyük önem taşıyor.”
 
Anael Aile Merkezi’nde sunulan Hamileler İçin Meditasyon dersi ile ilgili olarak www.anael.com.tr adresini tıklayabilir ya da (0212) 351 10 40 numaralı telefonu arayabilirsiniz.
 
Anael Aile Merkezi:
Etiler Mah. İncesu Sok.
Konyalı Apt. No: 5/3 34337
Etiler / İstanbul
 
 

  • Suan 2,7/5 Ortalama.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

2,7/5 (Toplam 32 oy.)



Digge Ekle Delicio.us a Ekle Technoratiye Ekle Facebooka Ekle Google Readera Ekle
Bu Sayfayı Yazdır. Sevdiğim Konulara Ekle Yorumların geri beslemesi. Arkadaşına Gönder.


Ana Sayfaya Dön

Yorumlar Sende Yaz

Yorum Bulunamadı. İlk Yorum yazan siz olmak için tıklayın.






 
 


  • Üye Girişi

 
 
   
Kapat Taşi
Bu bölüm hazırlanıyor.
Kapat Taşi
  • Üye Girişi