Üyelik İşlemleri

Kategoriler

Bebek Kıyafetleri Nasıl Yıkanmalı?

Bebek Kıyafetleri Nasıl Yıkanmalı? Yeni doğan bebekler özellikle ilk aylarda diğer aylara göre daha hassastır.

Bu nedenle de doğumdan hemen sonra kullanılacak giyim malzemelerinde hassas davranılmalıdır. Bebek kıyafeti yıkama, dikkat edilmesi gereken öncelikle hangi ürünün hangi ısıda ve hangi temizlik maddesiyle yıkanması gerektiğinin öğrenilmesi gereklidir.

Kusmuklar nedeniyle yıkanacak elbiseler biriktirilecekse üzerindeki kaba atıklardan arındırılarak bekletilmelidir. Küçük peçelere ve önlüklerin kullanılması yararlı olacaktır. Böylelikle sık kıyafet değiştirmek zorunda kalınmayacaktır. Kendi çamaşırlarımızın yıkanmasında kullanılan deterjanların kullanılmaması gerekir. Bebek deterjanlarının kimyasal oranı daha düşük olacağı için daha az risk oluşturacaktır. Elde yıkama ve makine için ürün tercihinde mutlaka bebekler için üretilen temizlik malzemelerinden olmalıdır.

Yeni doğan bebek kıyafetlerini yıkama kuralları

Sabun tozları kullanılacaksa mutlaka bebekler için üretilenlerden olmasına dikkat edilmelidir. Sabunların renklerinde sorun oluşturacağı için elbisenin daha uzun süre kullanılması için bebek deterjanlarının tercih edilmesi gerekir. Çocukların kıyafetleri nasıl yıkanmalı, alel acele durulanarak kurutulmaya çalışan giyişinler cilt tahrişlerine neden olacaktır. Kokulu ürünler onların solunum sorunları yaşamalarına neden olacaktır. Yumuşatıcı seçiminde aynı hassasiyet söz konusundur.

Kaşıntılarla başlayan etkiler yaraların oluşması sonucunu doğurabilir. İyi durulanmayan çamaşırlar yetişkinlerdede cilt sorunları oluşturabilir. Deterjan ve yumuşatıcının doğru seçiminin ardından yıkama şekli ve uygun ısı ayarlandığında endişe edilecek durumlar oluşmayacaktır. Sadece su ile durulayarak temizlenmeye çalışılan çamaşırların kullanım ömürleri azalacak ve istenilen temizlik oluşmayacaktır. Giyecek sayısının bolca olması biriktirerek birkaç günde makinaya atmak için avantaj olarak kullanılabilir.

 

  • Suan 3,3/5 Ortalama.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

3,3/5 (Toplam 25 oy.)



Digge Ekle Delicio.us a Ekle Technoratiye Ekle Facebooka Ekle Google Readera Ekle
Bu Sayfayı Yazdır. Sevdiğim Konulara Ekle Yorumların geri beslemesi. Arkadaşına Gönder.


Ana Sayfaya Dön

Yorumlar Sende Yaz

Yorum Bulunamadı. İlk Yorum yazan siz olmak için tıklayın.






 
 


  • Üye Girişi

 
 
   
Kapat Taşi
Bu bölüm hazırlanıyor.
Kapat Taşi
  • Üye Girişi