Üyelik İşlemleri

Kategoriler

Annelere Güzellik Önerileri

Annelere Güzellik Önerileri Herkes yaza bakımlı girmek istiyor.

Özellikle de kendini ihmal eden küçük çocuklu anneler bu önerileri pratik bulacak.
 
Cilt
 

Uygun peeling veya maskeyle cildinizi ölü hücrelerden arındırabilirsiniz. Pürüzsüz cilt için fondöten de sürülebilir. En az 15 faktörlü koruyucu güneş kremini ellerinize, kulaklarınıza, boyun ve göğüs bölgesine uygulayın. Dudak kremini unutmayın. Ruju ihmal etmeyin. Yazın pembe tonları öneriliyor. Ten renginize uygun allık da sürebilirsiniz.

 
Saçlar
 

Atkuyruğuyla hem modern görünür, hem sizi çekiştiren çocuğunuzla daha rahat ilgilenebilirsiniz. Saçlarınızın ensenize değmesini istemiyorsanız balıksırtı örgüsü tam size göre. Kakül ya da 1-2 perçem bırakabilirsiniz. İnce bir kurdele de takılabilir. Dağınık topuz çocuklar yüzünden saçıyla ilgilenemeyen anneler için ideal. Ayrıca renkli tokalar da takabilirsiniz. Sempatik bir görünüm için saçlarınızı ortadan ikiye ayırıp yanlardan ya da arkadan toplayabilirsiniz. Dağılmaması için sprey de sıkın. Doğal dalgalar elde etmek için saçınıza ıslakken köpük sürüp örün, saç kuruduktan sonra örgüyü çözün veya jöle sürüp 'mıncıklayarak' kurutun.

El-ayak

Parmaklarınızı zeytinyağı ile ovalayarak tırnak etlerini yumuşatın ve geri itin. Tırnaklarınızı törpüyle kısaltın ve hafif bir oje sürün. Ayak tırnaklarınıza oje sürmeden önce 10 dakikalık bir ayak banyosu yapın. Daha sonra kurumuş deri ve nasırları zeytinyağı, tuz ya da şekerden oluşan bir karışımla 2-3 dakika ovalayıp durulayın.

  • Suan 3,1/5 Ortalama.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

3,1/5 (Toplam 35 oy.)



Digge Ekle Delicio.us a Ekle Technoratiye Ekle Facebooka Ekle Google Readera Ekle
Bu Sayfayı Yazdır. Sevdiğim Konulara Ekle Yorumların geri beslemesi. Arkadaşına Gönder.


Ana Sayfaya Dön

Yorumlar Sende Yaz

Yorum Bulunamadı. İlk Yorum yazan siz olmak için tıklayın.






 
 


  • Üye Girişi

 
 
   
Kapat Taşi
Bu bölüm hazırlanıyor.
Kapat Taşi
  • Üye Girişi