Üyelik İşlemleri

Kategoriler

Canbebe Comfort Dry’ı “Deneyen Anneler” Anlatıyor

Canbebe Comfort Dry’ı “Deneyen Anneler” Anlatıyor Pazarın en güçlü üç markası arasında yer alan ve deneyimli annelerin akıllı tercihi olmaya devam eden Canbebe, Canbebe Comfort Dry’ın yeni reklam filminde ‘annelik deneyimi’nin önemine vurgu yapıyor.

IPSOS’un İstanbul, Ankara ve İzmir’de 0-3 yaş arasında birden fazla çocuğu olan 300’ü aşkın anne arasında yaptığı araştırmanın sonuçlarından yola çıkarak hazırlanan reklam filminde Canbebe Comfort Dry’ın özellikleri ‘anne dili’yle anlatılıyor.

Deneyimsiz anneler ile bebeklerinin yaşadığı tatlı problemlerden ilham alınarak hazırlanan reklam filminde, bebeğinin sürekli huzursuz ve rahatsız olmasından mutsuz olan bir anne, deneyimli bir anneden aldığı tavsiye üzerine Canbebe Comfort Dry kullanıyor ve sonuçları izleyiciyle paylaşıyor.

Canbebe Comfort Dry’ın hava alan yüzeyi sayesinde cildi tahriş etmemesi ve kızarıklık yapmamasının yanı sıra sıvıyı emme ve hapsetme özelliğiyle bebeklerin daha sağlıklı ve mutlu olduğunun altı çizilen filmde, Canbebe Comfort Dry’ın fiyat avantajına da dikkat çekiliyor.

Yönetmenliğini Devon Dickson’un üstlendiği reklam filminde IPSOS tarafından yapılan araştırma sonuçları alt yazıyla izleyiciyle paylaşılıyor.

IPSOS’un araştırmasında bebek bezi sektöründeki markaların pazar payları dikkate alınarak 300’ü aşkın anne örneklem kullanılmış ve beş gün boyunca Canbebe Comfort Dry’ın midi ve maxi boylarını denemeleri sağlanmıştı. Söz konusu örneklem içinde yer alan ve Canbebe Comport Dry’ı deneyen anneler ile yüz yüze yapılan görüşmelerde, annelerin yüzde 85’i Canbebe Comfort Dry kullanacağını ve yakın çevresine önereceğini bildirmişti.



  • Suan 3,2/5 Ortalama.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

3,2/5 (Toplam 27 oy.)



Digge Ekle Delicio.us a Ekle Technoratiye Ekle Facebooka Ekle Google Readera Ekle
Bu Sayfayı Yazdır. Sevdiğim Konulara Ekle Yorumların geri beslemesi. Arkadaşına Gönder.


Ana Sayfaya Dön

Yorumlar Sende Yaz

Yorum Bulunamadı. İlk Yorum yazan siz olmak için tıklayın.






 
 


  • Üye Girişi

 
 
   
Kapat Taşi
Bu bölüm hazırlanıyor.
Kapat Taşi
  • Üye Girişi